Foto nga PESHKOPIA dhe Shqiperia


Parashikimi i Motit në Peshkopi në këto momente, dhe parashikimi për 5 ditët në vijimKliko ketu per parashikimin e motit ne Shqiperi.

Peshkopia me14.100 banorë, është qyteti i 21-të në Shqipëri për nga numri i popullsisë.

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter