Foto nga Liqenet dhe Shqiperia


Renditja e 10-te liqeneve shqiptare per nga madhesia
Radhë Liqen Zonë Thellësi (max.) Lartësi
1. Liqeni i Shkodrës 368 km² 44 m ±6 m
2. Liqeni i Ohrit 349 km² 289 m 695 m
3. Liqeni i Prespës 273 km² 54 m 853 m
4. Liqeni i Fierzës max. 72 km² 128 m 295 m
5. Liqeni i Prespës së vogël 45 km ² 9 m 856 m
6. Laguna e Karavastasë 45 km ² 1,3 m ±0 m
7. Laguna e Nartasë 26,7 km ² 0,9 m ±0 m
8. Liqeni i Butrintit 16 km² 21 m ±0 m
9. Liqeni i Luraës
10. Liqenet e Belshit


    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter