,

Live - MTV2 - Shqip Multietnik (flash) - HQ

Kanali i 2-te publik ne Maqedoni, me program multietnik dhe kryesisht ne Shqip.

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter