Live - TV Koha (VLC)

Vni re! Shkarkoni VLC per ta shikuar Live kete TV*.
* Ky eshte i vetmi program per te pare TV-te me shenjen (*) qe mos te bllokohet transmetimi pas 2 minutash. Gjate instalimit duhet te ├žekoni (pranoni) te gjitha opsionet n.q.s. perdorni browsera te tjere, dhe jo vetem ne Internet Explorer. Shkarko dhe Instalo VLC 0.8.6c per Windows dhe me pas aktivizo VLC ne browserin tuaj.

    Sugjerime per kete faqe...