Live - TV Tema (ActiveX)

* Vni re! Shkarkoni VLC per ta shikuar Live kete TV.

* Ky eshte i vetmi program, i cili patjeter duhet instaluar per te pare TV-te me shenjen (*) dhe duhet aktivizuar ActiveX. Gjate instalimit duhet te çekoni (pranoni) te gjitha opsionet n.q.s. perdorni browsera te tjere, dhe jo vetem ne Internet Explorer. Shkarko dhe Instalo VLC 0.8.6c per Windows

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter