Live - TVSH (ActiveX)

Shkarkoni VLC per ta shikuar Live kete TV.

* Ky eshte i vetmi program, i cili patjeter duhet instaluar per te pare TV-te me shenjen (*) qe duhet aktivizuar ActiveX Download dhe Instalo VLC 0.8.6c per Windows

Live - TVSH (ActiveX)


    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter