Parashikimi i Motit ne Shqiperi - old 2

Moti Sot, dhe parashimi javor i motit ne Shqiperi dhe 5 qytetet kryesore gjeografike. 
Per parashikmin ne qytetin tuaj shikoni rradhitjen e qyteteve me foto ne krahun e djathte.

SHKODER
TIRANE
ELBASAN
VLORE
GJIROKASTER
   www.shqiperia.tv
Motit në Shkodër dhe parashikimi për ditët në vijim. Weather Widget
Moti në Shqipëri nëpërmjet: Shqiperia.TV  
PARASHIKIMI I MOTIT NE TE GJITHA QYTETET DHE RAJON PER 5 DITE
Moti në rrajon nëpërmjet Agjenicise BalkanWeb  

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter