Live 1: Shqiperi - Luksemburg

vizitoje tani
Shiko ketu, edhe nepermjet TVSH, natyrisht duke shkarkuar Silverlight n.q.s. ju kerkohet.
Komento me ane te valeve te Radio Tiranes, Me dhe me Flash Chat.N.q.s. bllokohet transmetimi rifreskoni faqen ne butonin e meposhtem.

Cilesia me e mire e transmetimit te kesaj 
ndeshje 
dhe me komentim ne shqip gjendet 
vetem ketu nepermjet 
TVSH
Ju PERSERISIM te instaloni Silverlight 
ne momentin qe ju kerkohet n.q.s. ju nuk 
e dispononi, mjafton te klikoni butonin 
"Install Silverlight".

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter