,

Live - RTK 1 Amerike (Silverlight) - HQ

Vini re*. Po ndiqni transmetimin e pershtatshem per vizitoret ne kontinentin Amerikan te "RTK 1 Amerike", i cili transmeton programin tekesore te RTK 1 (here me 7 ore vonese dhe here me kohe reale).

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter