,

Live - RTK 1 SAT (Silverlight) - HQ

Vini re*. Po ndiqni transmetimin live te "RTK 1 SAT", i cili transmeton ne satelit me kohen reale te Kosoves ne Europe dhe mbare boten nga ketu.

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter