Sondazh mbi gjeografine e votuesve te dy kandidateve kryesore ne zgjedhjet lokale 2011

Shqiperia.TV per te shuar kureshtjen e shume vizitoreve mbi pjesmarresit ne sondazh dhe bazuar ne nje sherbim te trete, ju jep mundesine te gjitheve te merrni pjese ne nje sondazh ku mund te votoni njerin nga dy kandidatet kryesore te zgjedhjeve lokale per bashkine e Tiranes.
Duke klikuar mbi njeren foto merrni pjese automatikisht ne sondazh. Per kandidatin "BASHA" te PD - Aleanca per Qytetarin, mund te klikoni foton me "sfond blu", ndersa per kanditatin "RAMA" te PS - Aleanca per te Ardhmen, mund te klikoni foton me "sfond roze". Per tu njohur mbi prejardhjen gjeografike te votueseve, pro njerit apo tjetrit kandidat mund te klikoni "Map" (zmadho harten me + - ). Nderdsa, per me shume mbi perqindjen e vizitorve nga secili shtet, konsultoni "Country" (mbi votat e fundit nga shtetet kryesore) etj...

Per me shume ju ftojme te jepni opinion tuaj nepermjet komenteve si me poshte.

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter