Foto nga Shen Gjini dhe Shqiperia

Pa dyshim, njëri prej plazheve më të mirë në Shqipëri është ai i Shëngjinit i cili shquhet si një plazh i pastër dhe pa shumë pushues në të.
Pushues të ndryshëm, të cilët kanë kaluar pushimet atje thonë se ai është një plazh për mrekulli. Më të shkuar atje mund të kënaqeni me erën e detit por edhe të pishave të cilat përshkruajnë tërë plazhin.
Aty mund të gjeni pushues nga të gjitha anët. Aty shihni makina me tabela të Kosovës, Tiranës por edhe të Maqedonisë, të Gjermanisë, Anglisë, Italisë, ndërkaq plazhit nuk janë duke u munguar edhe pushues të huaj të nacionalitet jo shqiptarë.
Plazhi menaxhohet nga Bashkësia e Lezhës, ndërkaq sivjet sipas drejtuesve të këtij qyteti, tashmë Bashkia ka marrë vendim që të vendos për çdo 50 metra kosha të plehrave.

    Sugjerime per kete faqe...


Eja e krijo nje website me webhosting profesional
Komente nepermjet Facebook
Ndersa nepermjet Disqus, View Comments

0 commenti »

Leshoni komentin tuaj!

Site Meter